nlc.hu
Sztárok

VV Robi édesanyjának vallomása

VV Robi édesanyja a műsorból tudta meg, hogy a fia biszexuális

Icát meglepetésként érte, hogy VV Robi nem csak a nőkhöz vonzódik.

VV Robi már a beköltözésekor bevallotta, hogy nem csak a nőkhöz vonzódik. A többiek ezt lazán kezelték, elfogadták a fiút úgy, ahogy van, sőt, úgy néz ki, hogy ő az a személy a villában, akivel senkinek sincs problémája. Azóta nem is beszélt a szexuális orientációjáról, az édesanyja viszont elárulta, nem tudott arról, hogy a fia a férfiakhoz is vonzódik.

„Most tudtam meg, hogy nemcsak a nőkhöz vonzódik, de a testvérei sem sejtették. Pedig Robi tudhatná, hogy elmondhatta volna nekem, hiszen szeretem és támogatom. Ha neki így jó, ha így akar élni, nem állok az útjába. Ugyanakkor meglepett a ’coming out’-ja, számomra soha nem derült ki, hogy a fiúkhoz is vonzódik, ráadásul ismertem a barátnőit is. Amikor még itthon lakott, volt egy kétéves kapcsolata egy nagyon kedves lánnyal, és néhány alkalmi barátnőjéről is tudtam, ezt az oldalát azonban nem ismertem, pedig sok mindent megosztott velem. De nem győzöm elégszer hangsúlyozni: az édesanyja vagyok, nem számít a szexuális orientációja, büszke vagyok a fiamra. Az a legfontosabb, hogy boldog legyen az élete!” – mondta a BESTnek Ica.

További részleteket a magazinban olvashatsz:

BEST magazin

BEST magazin

Olvass még a villában történtekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top