nlc.hu
Sztárok

VV Merci Virágot hívta párbajra

VV Merci Virágot hívta párbajra – szerinted ki megy vissza a villába?

VV Merci nem okozott nagy meglepetést.

VV Merci lett a Kiválasztott szombaton, és szinte már mindenki elkönyvelte, hogy Virágot viszi majd párbajra. Az elmúlt hetekben nagyon sok konfliktus volt közöttük, sokszor eldurvult a vita, nem tudtak közös nevezőre jutni, így a nézők számára nem volt kérdés, hogy Merci kit választ majd. Nem okozott nagy meglepetést, tényleg VV Virágot hívta ki.

Merci elárulta, bárkire teszi a kendőt, nem szívből teszi, hiszen már a játék végén járnak, és mindenkihez kötődik valamennyire.

„Igaz, voltak viták, voltak félreértések, de úgy gondolom, hogy a harag egyszer elszáll, mert milyen élet az, ha valaki folyamatosan haragban él. Teljesen megbékéltem. Ezt a kendőt nem haragból teszem, de nyilván ez a játék lényege, muszáj döntést hozni. Bálint, kérlek, állj fel, tedd ki a kezed, és kösd rá Virágra a kendőt”

 

– mondta a beszédében Merci. Virág elárulta, egyáltalán nem lepődött meg, a lila kendőt pedig azért nem kötötte magára, mert gyáva dolognak tartotta. 

SZAVAZZ!

Szerinted ki megy vissza a villába?
VV Merci
VV Virág
Created with QuizMaker

Ez történt még a VV-ben:

vv merci vv virág

VV Merci vs. VV Virág (Fotó: RTL / nlc-montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top