Vincze Lilla: „Szabadidőmben megmászom a Kékest, így tartom magam formában!”

Görgényi Gabriella | 2021. Február 19.
A Napoleon Boulevard egykori énekesnője harmadik éve zsűrizik A Dal című műsorban. Vincze Lilla szerint idén kiemelten erős a mezőny, sok produkció van, amelyek megérdemelnék a győzelmet.

Vincze Lilla tudja, milyen ott állni a színpadon, hiszen annak idején ő is indult zenei fesztiválokon.

„A Napoleon Boulevard-ral 1986-ban megnyertük az Interpop Dalfesztivált a Kérlek, ne félj című dalunkkal, így lettünk annak idején népszerűek és országosan ismertek a zenekarunkkal. Emlékszem, mennyire izgultunk, és jó érzés most visszagondolni ezekre az időkre. Átérzem és tudom, hogy mit számít egy tehetséges, akár pályakezdő művésznek egy izgalmas verseny, különösen, amikor saját szerzeményével áll a közönség elé” – idézte fel az élményeit az énekesnő.

Vincze Lilla (Fotó: Emmer László)

Idén sem lehetett angol nyelvű dalszöveggel versenyezni, csakis magyarul, vagy a Magyarország területén élő kisebbségek nyelvén írt pályaművekkel és évről évre színesedik A Dal versenyzőinek csapata. Az autentikus pop-rock zenéken túl megjelennek nagyon igényes jazz-, világzenei, folk-, és virtuóz zenék is.  

„Zsűritagként keresem a megújulást, eredetiséget, igényes dalszövegeket” – mesélte Lilla, aki igyekszik a forgatásokon is a legjobb formáját hozni.

„A zenén túl mindig feltölt a természet, és a sport, ami közben ebben a nehéz helyzetben is segít megőrizni a jó kondíciómat, lelkileg is megerősít. Most is éppen egy gyönyörű téli erdőben vagyok, és megmászom a Kékest. A tiszta napsütésben ez igazi ajándék.”

A Dal 2021 versenyzőiről: 

Exit mobile version