nlc.hu
Sztárok

Eugénia hercegnő gyermekének neve

Végre elárulta Eugénia hercegnő a kisfia nevét

Február 9-én született meg Eugénia yorki hercegnő és férje, Jack Brooksbank első fiúgyermeke. Az újszülött nevét egészen a mai napig titok fedte.

Fiúgyermeknek adott életet február 9-én Eugénia hercegnő, a brit uralkodó 31 esztendős unokája. Az újszülött a 11. helyre került a brit trónutódlási sorban és II. Erzsébet királynő kilencedik dédunokája.

Annyit eddig is tudni lehetett, hogy a gyermek 8 font és 1 uncia, vagyis 3657 gramm súllyal született. A királyi család londoni hivatalának közleménye szerint a királynő – aki áprilisban ünnepli 95. születésnapját – és férje, az idén 100 esztendős Fülöp edinburghi herceg elragadtatással fogadta a legújabb dédunoka érkezését.

Eugénia hercegnő kisfiának neve

Végre elárulta Eugénia hercegnő kisfia nevét (Fotó: Profimedia)

Az újszülött nevét Eugénia hercegnő most egy közös családi fotóval tudatta a nagyvilággal a közösségi oldalán. A kisfiú a August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta. Egyúttal az első babafotókat is megnézhetjük:

Eugénia és polgári származású férje, Jack Brooksbank 2018. október 12-én házasodott össze. Az esküvő a windsori királyi rezidencia Szent György-kápolnájában volt, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg, valamint 850 meghívott vendég jelenlétében. Jack Brooksbank 2010-ben, egy svájci sítúrán ismerkedett meg Eugéniával, és három éve, nicaraguai utazásuk idején kérte meg a hercegnő kezét.

Olvass még a királyi családról:

(Nyitókép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top