Kovács Patrícia csak úgy ragyogott, miközben az új feladatáról mesélt

V.V.V. | 2021. Február 24.
Azért mondott igent az RTL új műsorára Kovács Patrícia, mert ez nagyon más, mint ami eddig volt. Már most elárulhat annyit, hogy lesznek nagy meglepetések.

Jövő szerdán, március 3-án este indul az RTL Klub új műsora, ami egy rendhagyó riportfilmsorozat lesz. A Nagy szám műsorvezetője, Kovács Patrícia és az ő feladata kihozni az ismert emberekből valami olyat, ami meglepi majd a nézőket. Azt állítja, ez sikerült is. 

„Szeretem a saját színészi komfortzónámat kitágítani és nemcsak a színészi munkáimat elvégezni, hanem szeretek egy kicsit nagyobb szeletet harapni. Inspirál minden olyan feladat, ahol megmutathatom magamat és nem feltétlenül színészet. Másrészt nekem tetszett ebben a műsorban, hogy nem celebek vannak benne, hanem népszerű emberek, olyan A-kategóriás szereplők, akiket az egész ország ismer, vagy azt gondolja, hogy ismer és ítélkezik is róluk sokszor, és azt gondolják, hogy ezek újat már nem tudnak mutatni. Viszont ebben a formátumban pont az a lényeg, hogy megmutasson olyat belőlük, amit eddig nem tudtak a nézők.(…) Mindegyikünk életében van egy nagy szám, vagy egy nagy dal, ami kötődik hozzánk, és akkor ki kell választani, hogy mi legyen az a nagy szám, amit ő majd a végén énekel, és onnantól kezdve leforgatjuk portréműsorszerűen azt, miért ez a nagy szám. Többnyire, amihez az emberek kötődnek, az a gyerekkor, kamaszkor, ahogyan felnőttek, onnan vannak ezek a nagy dalok. Nagyon jó riporterek, iszonyatos munkával mennek, és megpróbálnak olyan embereket megszólaltatni egy-egy híres ember környezetéből – például tanárokat, családtagokat, szomszédokat – akik látták őket akkor, amikor nem voltak még olyan nagy sztárok. Meg tudnak majd mutatni olyat, amire nem számítanak a nézők és ilyen értelemben lesznek meglepetések” – mesélte a Reggeliben a színésznő.  

Kovács Patrícia a Nagy szám műsorvezetőjeként mesélt arról, milyen meglepetések várnak a nézőkre (Fotó: Sajtóklub)

Patrícia maga is sokszor belesik abba a hibába, hogy ítélkezik egy híres emberről, szerinte ez mindenkire jellemző, ez a műsorban a legjobb, hogy ledönti az előítéleteket is.

Ők is szerepelnek majd a Nagy szám adásaiban: 

Miközben erről mesélt, Kovács Patrícia csak úgy ragyogott a lelkesedéstől és a színházi élettel kapcsolatban is elmondta: igyekszik mindennek a pozitív oldalát látni

Olvasnál sztárokkal készült interjúkat? 

Exit mobile version