nlc.hu
Sztárok

Marton Adri Balin lett beteg

Marton Adri elkapott egy vírust Balin, három hétre az indonéz szigeten ragadt

Marton Adrit infúzióra kellett kötni, olyan rosszul érezte magát.

Kellemetlen kalandban volt része Marton Adrinak, aki a barátnőjéhez utazott Balira, és számításai szerint egy héten belül a családja is követte volna. A tervezetthez képest teljesen máshogy alakult a vakáció, hiszen a gasztroblogger elkapott egy vírust, ami miatt infúzióra volt szüksége.

„Még két hétig kint ragadtam, a családomat már nem engedték ki. Különböző korlátozások Bali szigetét is elérték. Elkaptam egy ottani vírust, a ‘Bali belly’-t, ami a turistákat támadja. Viccesen hangzik, de nem volt az. Az ottani víztől, a nyers haltól, amit a külföldi gyomor nem fogad be. Egy hét után már infúzión lógtam, voltak izgalmas dolgok”

– árulta el Marton Adri az RTL Klub Reggeliben, aki próbálta pozitívan felfogni az egészet, hiszen érezte a természet közelségét. Azt is elmondta, hogy főleg azért ment ki, hogy tanulmányozza az ottani gasztronómiát, hiszen szeretne majd ott is műsort forgatni, ezenkívül szerette volna elbúcsúztatni a tavalyi nehéz évet.

A sztárok egyik kedvenc úti célja Bali:

marton adri

Marton Adri (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top