nlc.hu
Sztárok

Beoltották a Zámbó családot

Kínai vakcinával oltották be a Zámbó családot

Erről a Mokkában mesélt Zámbó Árpy és Marietta.

Az utóbbi napokban több híresség is jelezte, hogy beoltották, közülük páran azt is elárulták, hogy melyik vakcinával. Sváby András és Lakatos Levente például a kínai vakcinát kapta, amelyről be is számoltak a közösségi oldalaikon. Most kiderült, hogy Zámbó Árpy és Zámbó Marietta is megkapták az oltást, szintén Sinopharm jutott nekik.

Zámbó Jimmy két testvére a Mokkában beszéltek róla, hogy nemrég beoltották őket, és szerencsére nem volt mellékhatás, így már várják a következő adag vakcinát. Árpy elárulta, nagyon szkeptikus volt eleinte, nem hitte el, hogy ennyire komoly a helyzet. Egy idő után azonban több ismerőse is elkapta a vírust, volt, akit el is veszített. Ekkor realizálta, hogy az egyetlen védekezési lehetőség az, ha beoltatják magukat. 

„Szuperül érzem magam, bár a szúrás helye egy kicsit fájt. Egyébként is, ha a tűt én meglátom…”

– mondta Zámbó Árpy, majd Marietta is beszélt az oltásról. „Az egyik orvos ismerősöm azt mondta, hogy Marietta, ez jó, én meg hittem neki. (…) Hörgőszűkületem van, hamar befulladok, emellett pedig cukros vagyok. Mivel egy házban élünk a 95 éves édesanyánkkal, illetve mi is veszélyeztetett korosztályba tartozunk, meghoztuk a döntést” – részletezte Marietta.

zámbó marietta és árpy kiemelt

Zámbó Mariettát és Árpyt is beoltották (Fotó: TV2)

Őket is beoltották: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top