nlc.hu
Sztárok

Terhes Mihalik Enikő

Összeházasodott Mihalik Enikő és a szerelme, a modell gyereket vár

Mihalik Enikő két bombahírrel jelentkezett.

Mihalik Enikő nemrég a Nicsak, ki vagyok? című műsorban tűnt fel, ott még nem látszott, hogy áldott állapotban van. A modell a Nők Lapjának elárulta, nemrég összeházasodtak a szerelmével – akiről csak pár hónappal ezelőtt beszélt először a nyilvánosság előtt –, hamarosan pedig egy kislánnyal bővül a családjuk.

Babát vár Mihalik Enikő. Párjával, Dáviddal tavaly év elején, egy partin ismerkedtek meg, azóta férj és feleség lettek,...

Közzétette: Story – 2021. március 9., kedd

Párjával, Dáviddal tavaly év elején, egy partin ismerkedtek meg, azóta férj és feleség lettek, most pedig kiteljesedhet a család. A magyar szupermodell azt már tudja, hogy kislánya New Yorkban fog megszületni és a következő három évet ott fogják tölteni, illetve ingáznak Budapest és Amerika között.

Mihalik Enikő a megismerkedésükről beszélt. Elárulta, egyik barátnője mutatott a férfiről fotókat, a modell pedig tudta, hogy valahol össze kell futnia vele. Ez egy New York-i buliban meg is történt, aztán felgyorsultak a dolgok. „Mivel együtt karanténoztunk, utána jött a kérdés, hogy minek is költöznénk szét. Amikor a korlátozásokat feloldották, gyorsan hazajöttünk, mert mindkettőnknek hiányzott a családja. Budapesten is együtt kerestünk lakást” – elevenítette fel Enikő.

Bár nem tervezték a babát, egyikük sem lepődött meg, amikor kiderült, hogy várandós a modell. Míg Enikőn úrrá lett a pánik, addig Dávid a kanapén hátradőlve nyugtatta, hogy minden rendben lesz. Elárulta, nehezebben viseli a testi változásokat, mint azt előzetesen gondolta, de igyekszik elfogadni, hogy a változás jó dolog, és a baba egészsége a legfontosabb.

Náluk is bővül a család:

mihalik enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top