nlc.hu
Sztárok

Shygys Martin, vagyis Ács Bálint akkor és most

A ’90-es évek ügyeletes szépfiúja ma már élménybirtokot vezet – Shygys Martin, vagyis Ács Bálint akkor és most

Martin a 90-es évek egyik legsikeresebb fiúbandájának, a Shygysnak volt az egyik oszlopos tagja. Hogy alakult az élete a ma már 45 éves Ács Bálintnak? Annyit elárulunk, nem unatkozik!

A Shygys fiúbanda Kozso menedzselésével jött létre 1997-ben. Először egy válogatót tartottak, ahol a jelentkezők ének- és tánctudását mérték fel, végül J.D. – Csordás Levente, Julian – Gajdos Attila, Brandon – Gera Zoltán , Zak – Zákonyi Ákos, illetve Martin – Ács Bálint lettek a befutók.

A Shygys tagjai

A Shygys tagjai (fotó: SMAG/ Story-Best archív)

Az együttes ügyeletes szépfiúja Ács Bálint volt, aki 21 éves korában került be a formációba. Előtte színésznek tanult, miután 2001-ben feloszlott a zenekar, visszatért a színpadra is.

Ács Bálint akkor és most

Ács Bálint gazdálkodónak állt. (Ács Bálint 2007-ben. (bal oldali fotó): smagpix/Csibi Szilvia és Ács Bálint napjainkban (jobb oldali fotó): smagpix/Olajos Piroska)

„Három és fél évig működött az együttes, utána és visszatértem a színházhoz 2010-ig”– mondta az RTL Reggeli című műsorában 2019-ben Ács, aki a következő öt évben kábelcsatornákra gyártott tévéműsort. Idén pedig már 11 éve, hogy saját lovardát üzemeltet, ahová sok gyermek és fiatal jár. Ebben a beszélgetésben azt is elárulta, hogy táncolni még a mai napig táncol, de már csak a feleségével.

Pedig egykoron nagyon jól ment neki:

Spanyol családból származik

Azt csak kevesen tudják, hogy spanyol gyökerekkel rendelkezik, erről a Life Tv-n futó Vacsorakirály című műsorban beszélt.

„Anyu meg apu sokat dolgozott, gyermekkoromban nagymamámmal éltem sokáig, hatéves koromig nem is beszéltem magyarul. Nem is járhattam óvodába, csak az utolsó évben” – árulta el Ács Bálint, aki pár évvel ezelőtt visszatért a színpadra a zenekarral.

Boldog házasságban él

Ács Bálint Brunner Mártával, a TV2-n futó Mindent vagy semmit! című vetélkedő egykori háziasszonyával házasodott össze. Egy élménybirtokot hoztak létre Sóskúton, ahol nemcsak lovak, hanem birkák, kecskék, malacok, tyúkok és egyéb állatok is élnek.  

Ács Bálint akkor és most

Ács Bálint és felesége, Brunner Márta (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc.-n:

(Nyitókép: smagpix/Fábián Olga)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top