nlc.hu
Sztárok

Orlando Bloom bizarr reggelizési szokásai

A fél világ Orlando Bloom bizarr reggelizési szokásait próbálja megfejteni

Orlando Bloom egy egészen ártalmatlannak tűnő életmódinterjút adott a brit Sunday Times magazinnak. Az interjú egyik részletében a reggelizési szokásairól mesélt, és most mindenki azon gondolkodik, hogy vajon trollkodott vagy halál komolyan gondolta?

A színész az interjúban leginkább a Covid alatti életmódjáról mesélt, és a történetben helyet kapott az is, hogyan telnek a reggelek a Bloom-Perry házaspár Los Angeles-i otthonában. A Karib-tenger kalózai filmek sztárja elmondja, hogy a napjait mindig a kislányával, Daisyvel indítja, amit 20 percnyi buddhista kántálás követ, hogy aztán olvasson egy kicsit a buddhizmusról, valamint posztoljon róla az Instagramon. Túl sok időt nem szeret ott tölteni, mert a közösségi média fekete lyuka szerinte beszívja az embert. Mivel szereti kiérdemelni a reggelijét, ezért elsőre csak zöld port eszik kollagénporral, amiket egy „brain octane oil” nevű termékkel összekeverve fogyaszt el úgy, hogy kever még hozzá némi fehérjét. Ezután sétálni megy a reggeli Los Angelesben, miközben zenét hallgat – idézi a 444 a nagy port kavart interjút.

Orlando Bloom idén március elején Hawaii-on nyaralt (fotó: Profimédia)

Orlando Bloom idén március elején Hawaii-on nyaralt (Fotó: Profimédia)

A valódi reggeli csak 9 után jön: zabkása, némi mogyorótej, vaníliakivonat, fahéj, goji bogyó, mogyoró, vegán fehérjepor és egy csésze PG Tips tea formájában. Bloom elmagyarázta, hogy az étrendje nagyrészt növényi alapú, vörös húst jellemzően csak havonta egyszer szokott fogyasztani.

Időnként ránézek egy tehénre, és azt gondolom, hogy ez a legcsodálatosabb dolog valaha

– tette hozzá a színész. Bloom interjúja nagy vihart kavart az interneten: az emberek találgatják, hogy a sztár csak szórakozott ezzel a kissé bizarr étrenddel, vagy tényleg ezeket eszi. A többség szerint inkább az utóbbiról lehet szó.

Ötletek a jó reggelihez az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top