nlc.hu
Sztárok

Igaly Diána utolsó üzenete

Igaly Diána még volt csapattársának írt a kórházból, Vasvári Erzsébet sosem fogja kitörölni az utolsó sms-t

Igaly Diána még a kórházból küldött egy sms-t a barátjának, hogy minden rendben lesz.
Igaly Diána

Az egész országot felkavarta a hír, hogy 56 éves korában meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok sportlövő a koronavírus miatt.

„Nehéz most bármit mondani. Olyan érzésem van, mintha üres lenne a világ, akkora űrt hagyott maga mögött. Csak az emlékek járnak a fejemben, az a sok-sok közös munka, küzdelem és siker, amit Diával együtt értünk el. Most, hogy nincs többé, még inkább felértékelődött az együtt töltött időszak” – mondta a Blikknek Igaly Diána elvesztéséről Vasvári Erzsébet sportlövő.

Vasvári 50 éve ismerte az olimpiai bajnok sportolót, világraszóló sikereket értek el együtt, és a felkészítője is volt. Az elmúlt hetekben nagy munkába fogtak közösen, egy utánpótlásprogramon dolgoztak. Aznap, amikor Igaly kórházba került, még küldött egy sms-t a barátjának, amelyben igyekezett megnyugtatni, hogy minden rendben lesz.

„Soha nem törlöm ki, örökre megőrzöm Dia utolsó üzenetét. Sajnos a válaszomra már nem tudott visszaírni” – mondta Vasvári Erzsébet.

„Két kép él élénken bennem – emlékezett vissza Vasvári Erzsébet. – Az a hatéves kislány, akit a szülei kihoztak a lőtérre, és az a borzasztóan erős, kitartó nő, aki a versenyeken minden akadályt legyőzött. Mindig kemény volt, most nekünk is annak kell lennünk.”

(Kiemelt kép: MTI / Illyés Tibor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top