nlc.hu
Sztárok

Ismert orvos oltotta be Majkát koronavírus ellen

Sztárnak sztár: ismert orvos oltotta be Majkát

Nem akárki oltotta be Majkát koronavírus ellen. A sztár egy nagy tekintélyű, a médiából jól ismert orvostól kapta meg a koronavírus vakcináját.

Tavaly ősszel Majoros Péter, azaz Majka hosszú ideig feküdt a balassagyarmati kórházban koronavírus-fertőzéssel, ami a szervezetét rendesen megviselte. A műsorvezető-zenész számára a fertőzése óta már bőven eltelt három hónap, így eljött az alkalom, hogy beoltsák. Erről egy szurkapiszka nevű képen számolt be a közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk.

Majka megkapta az oltást (fotó: Profimédia)

Majka megkapta az oltást (fotó: Profimédia)

A fotón Majka nem akárkivel, hanem a Semmelweis Egyetem rektorával, Merkely Bélával pózol, ugyanis személyesen tőle kapta meg az oltást. Celebnek celeborvos jár? Joggal merülhet fel benned ez a kérdés, de a magyarázat ennél kicsit praktikusabb: Majkának régóta szívproblémái vannak, és azért kapta meg épp Merkely doktortól az oltást, mert ő egyben a Kardiológiai központ igazgatója is. Pár napja Majka párja, Majoros Hajnalka is megkapta a védőoltást.

Celebek, akik már megkapták a védőoltást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top