nlc.hu
Sztárok

Lilu a szépségápolásról

Lilu: „44 évesen is elégedetten nézek a tükörbe”

A szépségápolás mindig is központi szerepet játszott a műsorvezető életében, amire most már egy egész vállalkozást épített.

Lilu 5 évvel ezelőtt indította el a saját nevével fémjelzett internetes szépségcsatornáját. A műsorvezető a BEST magazinnak adott interjúban elárulta, hogy édesanyjától örökölte a bőrápolás iránti szenvedélyét, már egészen fiatal lányként imádta a kozmetikai készítményeket.

Lilu

Hazánk egyik legkedveltebb beauty vloggere lett Lilu (Forrás: YouTube / Liluland – videó)

„Megtanultam kezelni és szeretni a bőrömet, és 44 évesen is elégedetten nézek a tükörbe. (…) Kikísérleteztem, hogy mi az, ami jó a bőrömnek, mikor milyen terméket kell használnom ahhoz, hogy friss és egészséges legyen az arcom” – vallotta be Lilu.

A megelőzésben és bőrünk rendszeres karbantartásában hisz az RTL Klub műsorvezetője, ám nem kizárt, hogy idővel kés alá fekszik. „Leginkább a lassú, de hosszan tartó kezelésekben hiszek, ám a plasztika ellen sincsen kifogásom. Bár egyelőre semmilyen beavatkozást nem tervezek, és ameddig csak lehet, igyekszem kerülni a drasztikusabb eljárásokat” – mondta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin
 

Olvass még Liluról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top