Marsi Anikó donorként segíthet egy súlyos beteg rokonának

Bors Hanna | 2021. Április 20.
Marsi Anikó nem utazott ki családjával Dominikára, az Exatlon 3. évadának forgatására. Most az is kiderült, miért.

Marsi Anikó tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, egy családi tragédia az, ami miatt arra a döntésre jutott, hogy ezúttal nem tart gyermekeivel Dominikára, ahol jelenleg is zajlik a Palik László által vezetett Exatlon Hungary harmadik évadának a forgatása – írja a Blikk.

„Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell” – mondta Marsi Anikó, aki természetesen mindennap beszél fiaival. 

„A továbbiakban erről senkinek sem szeretnék nyilatkozni, bőven elég megélni ezt a helyzetet, nemhogy beszélni róla. Nagyon nehéz napokat élünk meg mostanában, de bízunk a csodában és abban, hogy az orvostudomány képes lesz győzedelmeskedni a betegség felett. Én pedig itt vagyok és szeptember óta arra várok, hogy rendelkezésre álljak, ha kell. Emiatt hoztam meg azt a fájó döntést is, hogy elengedem a fiúkat Lacival Dominikára. Hiszen amikor kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, azonnal tudtam, hogy nekem most itthon kell maradnom” – árulta el a híradós, aki hosszú ideig nem szerepelt képernyőn.

Olvass még a hírműsorvezetőkről:

Exit mobile version