nlc.hu
Sztárok
Balogh Levente adományozása

Balogh Levente nagy lépésre szánta el magát – nem először

A Cápák között egyik Cápája, Balogh Levente az üzlet mellett fontosnak tartja az adományozást is, többek között gyerekotthonokat támogat.

Balogh Levente nemes ügy mellett áll ki, természetesen nem először – írja a Blikk. Az üzletember korábban két kampányára is büszke volt, amelyeknek az Aranycsapat egykori legendája, Puskás Ferenc, valamint az aranylabdás portugál focisztár, Luis Figo voltak a főszereplői. Nemcsak nagyszerű emlékeket, de két, általuk aláírt labdát is hagytak maguk után, amelyektől a cégalapító most egy jó ügy érdekében válik meg. A magas eszmei értékű tárgyakat a VIASAT6-on szombatonként 10 órakor futó Antikhősök című műsorban ajánlja fel jótékony célra

Balogh Levente nemes ügye

Fotó: Sajtóklub

„Nagyon fontos a társadalmi szerepvállalás, lényeges, hogy egy országban legyenek olyan, a nemzetközi piacon is meghatározó üzletemberek, akik adományoznak” – fogalmaz az üzletember, aki a Magyar Speciális Olimpia Szövetséget választotta kedvezményezettként.

Ha további szuper interjúkat olvasnál az nlc-n:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top