nlc.hu
Sztárok

Szakított a párjával Pap Dorci

Szakított Pap Dorci és török származású párja, akit az Exatlon alatt ismert meg

Pap Dorci állítása szerint valami nagyon félrement a kapcsolatukban.

Pap Dorci volt a tavalyi Exatlon Hungary egyik legmegosztóbb versenyzője, ám mégis az egyik legnagyobb rajongótáborra tett szert a verseny alatt. A röplabdázó lány a verseny alatt megismerkedett az egyik stábtaggal, akivel – miután kiesett a játékból – össze is jött. Óriási volt a boldogság, ám az utóbbi időben elmaradt a közös képek, ami a rajongóknak is feltűnt. Pap Dorci most tisztázta a dolgot, elárulta, valóban szakítottak. 

„Az utóbbi időben nagyon sok ilyen kérdés érkezett, és igen, jól éreztétek, hogy valami nincs rendben. Cannal nagyon elcsúszott kettőnk közt a dolog… Nincs harmadik személy, ezt mindenképp szeretném kiemelni, egyszerűen csak nagyon különbözünk, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, ezért külön utakon folytatjuk az életünket” – írta a közösségi oldalán Pap Dorci. A vallomást egyébként válaszként írta az egyik követője kérdésére Insta-sztoriban, ami 24 óráig elérhető.

pap dorci szakítás

Pap Dorci és volt párja (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top