nlc.hu
Sztárok

Szekeres Nóra akkor és most

Kölyökidő gyereksztárjából négygyermekes anyuka – Szekeres Nóra akkor és most

Szekeres Nórát több, mint harminc évvel ezelőtt, 1990-ben ismerhettük meg: az 1989 és 1997 között futott Kölyökidő első csapatában szerepelt. A gyereksztárból lett műsorvezető pedig hamarosan négygyermekes anyuka lesz.

Szekeres Nóra idén ünnepli majd a 41. születésnapját, már négygyermekes anyukaként. Legkisebb gyermeke október végén lesz 8 éves, a két idősebbik pedig már nagykorú, Noa 20, Milán 18 éves. 

Szekeres Nóra akkor és most

Szekeres Nóra 2007-ben. (Fotó: Gábor Rozmanitz/smagpix) és 2019-ben. (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Gyereksztárból műsorvezető

Szekeres Nóra a Kölyökidő című műsornak köszönhetően 1991-ben már ismert gyereksztár volt.

Szekeres Nóra akkor és most

Szekeres Nóra a Kölyökidő című műsorában, még gyerekként. (Fotó: Kölyökidő/M3/Youtube videó)

Mint tudjuk, végül a tévézés lett az ő világa: 1997-ben szerepelt a Magyar Televízió Nekem8 és a Repeta című műsoraiban, 2007-ben ő vezette a TV2 Sztárok a jégen című műsort. 2006-ban átvette a Panka lányával várandós Liptai Claudiától a Babavilág műsorvezetését, aminek 2018 szeptemberéig volt a háziasszonya.

2020 áprilisában tért vissza a TV2 képernyőjére a szombat délelőttönként jelentkező Innovátor című műsorban.  

Cseppet sem unalmas magánélet

A gyereksztárból hamar felnőtt nő, és anyuka lett. Szekeres Nóra 20 éves volt, amikor 2001-ben megszületett lánya, Noa, 2003-ban pedig fia, Milán.

Azt, hogy fiatalon szült, nem bánta meg, szerinte az is érdekes tapasztalás volt, hogyan reagált a környezete. Mivel akkoriban a vele egykorúak inkább bulizni jártak, érthető módon elmaradoztak mellőle az emberek. 

“Én kivontam magam akkor a forgalomból, és a gyerekeknek adtam át magamat. Ugyanannyit éjszakáztam, mint a többiek, csak más volt a helyszín és a társaság. Érdekes volt, hogy ilyenkor elkopnak barátságok, de aztán évekkel később újjáéledtek” – mesélte évekkel később a FEM Café műsorában.

2010 májusában kiderült, hogy kilenc együtt töltött év és két gyerek megszületése után elválik férjétől. 2013-ban új párjától megszületett a műsorvezető harmadik gyermeke. Alexet évekkel később Nóra a saját műsorában mutatta meg a rajongóinak. 

Szekeres Nóra hamarosan négygyeremekes anyuka lesz

Szekeres Nóra Alexszel. (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Szekeres Nóra korábban úgy érezte, ha 40 éves koráig nem jön, akkor elengedi a negyedik baba iránti vágyát. Ám a 40. születésnapja előtti napon ott volt a kezében a pozitív terhességi teszt.

“20 évesen még nem izgulsz annyit, nem szorongsz annyi dolog miatt. Most sokkal több mindenen töprengek, mint akkor, és nemcsak a korom miatt, hanem még ez a pandémiás helyzet is pluszban ránk pakol félelmeket”mesélte Szekeres Nóra az Anyamagazinnak, hozzátette, hogy a negyedik gyereke is, akárcsak a többi, tervezett volt.

Még több akkor és most az nlc-n:

(Nyitókép: Gábor Rozmanitz/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top