nlc.hu
Sztárok

Bajor Imréről vall gyerekei anyja, Hámori Eszter

Hámori Eszter: „Egy ország tiltott Bajor Imrétől. Mindenki tudta, nem társnak, apának való”

Bajor Imrével együtt éltek, gyerekeik születtek, de nem házasodtak össze.

Hámori Eszter a férjével közösen négy gyereket nevelt fel, ebből a két nagynak a legendás színész, Bajor Imre az édesapja, a két kisebbnek István, akinek viszont az első házasságából is van két felnőtt fia és egy felnőtt lánya – írja a BEST magazin.

Hámori Eszter

Hámori Eszter jelenlegi párja sajátjaként szereti Bajor Imre gyerekeit (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

Az 51 éves színésznő elárulta, 26 éves volt, amikor megismerkedett a 12 évvel idősebb Bajor Imrével. „A Vidám Színpadon találkoztunk, kinézett magának. Egy ország tiltott tőle, mert rajtam kívül mindenki tudta, nem társnak, apának való, de én szerettem ezt a tiltott gyümölcsöt. Egy ideig. Vágytam rá, hogy családom, gyerekem legyen, ő is nagyon szeretett volna már édesapa lenni” – meséli Hámori Eszter, aki egy idő után kénytelen volt belátni: Bajor Imrének mindig a munkája marad az első.

„Életem egyik legjobb döntése volt, hogy összekötöttük az életünket, a másik legjobb pedig, hogy különmentünk, és így megismerhettem a férjemet” – vallotta be a színésznő, aki boldog párkapcsolatban él a 22 évvel idősebb mérnök párjával, Istvánnal. A férfi 14 év együttélés után vette feleségül Hámori Esztert, aki két fiút szült neki, egyiket 43 évesen.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin
 

Olvass még Bajor Imréről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top