nlc.hu
Sztárok

Friss fotón Hegyi Barbara lánya

Gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lánya, édesanyjával pózol a 23 éves Balikó Rozi

Legutóbb 21 évvel ezelőtt szerepelt együtt címlapon Hegyi Barbara és lánya, Rozi.

Nemcsak a külsejük árulkodik arról, hogy szoros kötelék fűzi össze őket, hanem a habitusuk, az életszemléletük, az egymáshoz való ragaszkodásuk és a humorérzékük is. Hegyi Barbara és a lánya, az idén nyáron 23 éves Balikó Rozi örömmel és megkapó őszinteséggel meséltek kapcsolatukról a BEST magazinnak.

Hegyi Barbara

Hegyi Barbarának Balikó Tamás színész-rendezőtől született a lánya, Rozi (Fotó: MTI / Soós Lajos)

„Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből, aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is. Rá mindig mindenben számíthatok. Ezért is ennyire szoros a kapcsolatunk” – vallotta be az 55 éves színésznő lánya, akinek a kamaszkora meglehetősen konfliktusokkal teli időszak volt. „Iszonyú nehéz tini voltam. Ha sikertelenség ért, vagy ha bármi miatt dühös voltam, akkor az összes bajomat anyámon vezettem le. Megvívtuk a magunk csatáit” – árulta el Rozi, aki másodéves egyetemistaként költözött el otthonról. Tavaly, az első karanténidőszakban visszacuccolt ugyan a családi fészekbe, de aztán szeptemberben ismét az önállóságot választotta, és most a szerelmével lakik. Ettől függetlenül nagyon sok időt tölt együtt anya és lánya.

„Sok mindenben hasonlítunk egymásra. Hihetetlenül szeretem, hogy ő is nagyon barátságos, hogy jóhiszemű, és hogy van benne bizalom az emberekkel szemben. No meg, hogy rendkívül segítőkész” – jegyezte meg Hegyi Barbara.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin
 

Sztárok és édesanyjuk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top