Az eddigi összes fotó Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról, Archie Harrisonról

M. N. | 2021. Május 06.
Harry herceg és Meghan Markle csak ritka alkalmakkor mutatják meg gyermeküket a nyilvánosság előtt. Archie most ünnepli a második születésnapját.

Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án jött világra. A szülők nem túl sokszor mutatták meg a kisfiút a nyilvánosságnak, különösen azóta, hogy tavaly szakítottak a királyi családdal és az Egyesült Államokba költöztek. Most azokat a ritka alkalmakat idézzük fel, amikor mégiscsak láthattuk a 2 éves kisfiút.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg először a nyilvánosság előtt (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

A brit uralkodócsalád hagyományaitól eltérően a kis Archie-t nem a születése napján, a kórház lépcsőjén, hanem két nappal később, egy zárt körű fotózáson mutatták be először a világnak. 

Fotó: Instagram/Sussex Royal

Néhány nappal később Meghan és Harry hivatalos Instagram-oldalán posztoltak újabb képet a kis Archie-ról, melyen azonban csak csöppség lábai voltak láthatók. A boldog szülők a megható posztot anyák napja alkalmából tették közzé, ugyanis az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Japánban és Európa több országában az anyák napját ezen a napon, vagyis nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik.

Fotó: Instagram/Sussex Royal

A következő fotóval, melyen Archie Harry herceg karjában pihen, az apák napját köszöntötték 2019. június 16-án.

Archie Harrison keresztelőjén (Fotó: Instagram/Sussex Royal/Chris Allerton)

A kisfiút 2019. július 6-án, privát ceremónián keresztelték meg a windsori kastély Szent György kápolnájában. A sajtót kizárták az eseményről, fotókat csak a hercegi pár hivatalos oldalán közöltek. A keresztelőn II. Erzsébet és Fülöp herceg nem voltak jelen, ezért hiányoznak a családi fotóról is.

A King Power Royal pólóbajnokságon (Fotó: (Photo by Samir Hussein/WireImage)

Szintén 2019 júliusában Meghan és Archie is megjelent azon a jótékonysági lovaspóló-meccsen, melynek Vilmos és Harry herceg voltak a sztárjai. A hercegné felbukkanása nagy meglepetés volt.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg Afrikában (Fotó: Toby Melville – Pool/Getty Images)

2019 őszén Harry herceg és neje hivatalos dél-afrikai körúton vettek részt, ahová magukkal vitték gyermeküket is. A turné egyik állomásaként Desmond Tutu Nobel-díjas anglikán érseknél vendégeskedtek, ahová Archie is velük tartott.

Forrás: Twitter/The Queen’s Commonwealth Trust

Az év végén Harry, Meghan és Archie nem jelentek meg a királyi családdal a hagyományos karácsonyi szentmisén, az ünnep alkalmából ehelyett egy Twitter-bejegyzésben fejezték ki jókívánságaikat.

Fotó: Instagram/Sussex Royal

Az újévet Harryék Kanadában töltötték Meghan Markle édesanyjával, Doria Raglanddel. Ott készült ez a tündéri kép, melyet aztán a hercegi pár hivatalos Instáján publikáltak. 

Fotó: Instagram/Save The Children UK

Archie Harrison első születésnapján Meghan Los Angelesből jelentkezett be, a Save the Children UK nevű szervezet Instagram-oldalán, ahol kisfiával az ölében olvasott fel egy mesét. 

Fotó: Instagram/The Mayhew

2020. december 23-án a londoni Mayhew állatvédő szervezet Instáján osztották meg a család karácsonyi üdvözletét.

Screenshot: CBS

Archie Harrison a március 7-i Oprah-interjúban, a kaliforniai tengerparton készült videóban bukkant fel néhány képkocka erejéig.

Fotó: Instagram/Misan Harriman

Március 8-án a nemzetközi nőnapon Misan Harriman fotóművész osztotta meg ezt a képet a családról, melyen azonban Archie arca nem látszik. A kép ugyanazon a fotózáson készült, mint az a felvétel, amivel február 14-én Meghan és Harry bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

Olvass még a brit királyi családról!

Exit mobile version