nlc.hu
Sztárok

Chrissy Teigen vs. Courtney Stodden

Chrissy Teigen elnézést kért, amiért Twitteren zaklatott egy fiatal valóságshow-sztárt

Courtney Stodden azt állítja, a modell nemcsak Twitter-posztokban gyalázta, hanem magánüzenetekben is zaklatta, és volt, hogy a halálát kívánta.

Néhány nappal ezelőtt a Daily Beast oldalán megjelent egy interjú Courtney Stoddennel, aki kapott hideget és meleget, miután 2011-ben, 16 évesen hozzáment egy akkor 51 éves sorozatsztárhoz, Doug Hutchisonhoz. Ugyan a férj volt a felnőtt a kapcsolatban, őt lényegesen kevesebben szólták meg a házassága miatt, Stodden volt az, aki a legtöbb kritikát kapta, őt tették meg bűnbaknak.

A celebvilág sem volt szolidáris vele, Stodden az interjúban elmondta, abban az időben több hírességtől is kapott bántó és durva üzeneteket, ez egyik ilyen sztár pedig nem volt más, mint Chrissy Teigen, aki egyébként nemrég pont a internetes zaklatás miatt fordított hátat egy időre kedvenc közösségi oldalának, a Twitternek. Courtney Stodden akkor képmutatónak nevezte a modellt, és már akkor is beszélt arról, hogy évekkel korábban, pont akkor, amikor a legnagyobb szüksége lett volna mások támogatásra, ő is célpontja volt Teigennek.

Courtney Stodden

Courtney Stodden 2012 decemberében egy Los Angeles-i rendezvényen (Fotó: Araya Diaz/WireImage/Getty Images)

Stodden szerint Teigen nem csak Twitter-posztokban gyalázta, hanem privát üzeneteket is küldött neki, és állítása szerint a modell többek között azt kívánta neki, hogy bárcsak meghalna. Ugyan ezek az üzenetek még nem kerültek elő, de több olyan posztot is sikerült előásni, ami azt igazolja, hogy Teigen valóban kipécézte magának a fiatal valóságshow-sztárt. Stodden egyébként azt is fájlalta az interjúban, hogy a celebek többsége, például a modell még elnézést sem kért tőle, tisztelet a kivételnek, mint a celebbloggerből lett bloggerceleb Perez Hilton.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a 2020-as Grammy-gálán (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Chrissy Teigen az interjú megjelenése után pótolta az elmaradását, szerdán a Twitteren több posztot is írt a történtekről. Állítása szerint nagyon rossz szembesülni azzal, hogy viselkedett évekkel ezelőtt, hogy egy figyelemre éhes troll volt, és természetesen nagyon szégyelli magát, és nagyon bánja, hogy cserbenhagyta a követőit. Hozzátette, valószínűleg a jövőben is fog hibázni, akkor is, ha megpróbál ez ellen tenni, de nem adja fel, igyekezni fog, hogy jobb emberré váljon.

Elfogadom a bocsánatkérését. De ez nem változtat azon a tényen, hogy korábban sem ő, sem a csapatából senki nem keresett meg

– reagált Stodden Teigen bejegyzéseire. Hozzátette, szeretné azt hinni, hogy a modell bocsánatkérése őszinte volt, de úgy érzi, ez csak a nyilvánosságnak szólt, így szeretné megakadályozni azt, hogy a vele együttműködő cégek hátat fordítsanak neki, és egyúttal közzétett egy fotót, ami alapján úgy tűnik, Teigen letiltotta őt Twitteren.

(via Buzzfeed/The Cut)

Az internetes zaklatás anatómiája:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top