Cseke Katinka két éve nem volt képernyőn, egy sorozat felkérésre is nemet mondott

V.B.T. | 2021. Május 20.
Cseke Katinka nem szeretne már mindenhol szerepelni.

Cseke Katinka két éve nem szerepel a Jóban Rosszban című sorozatban és gyakorlatilag a médiából is teljesen kivonult. Nagyon lefogyott, erről többször beszélt, ám egy éve alig hallani róla valamit. A Story magazin az ismerőseit kérdezte, hiszen a színésznő nem reagált az újságírók kérdéseire: kiderült, szeretne háttérben maradni és a tanítással foglalkozni. 

Hosszú hónapok óta a nagy nyilvánosság nélkül él, hivatalos Facebook-oldalán nyoma sincs a korábban rá jellemző harsányságnak. Alig-alig posztol 2-3 havonta, de akkor is csupán munkáiról ad hírt. A lap megtudta, teljesült az álma, színészmesterséget tanít és alig várja a teljes nyitást, hogy végre újra színpadon lehessen. „Régóta jóban vagyunk Katinkával, több közös darabunk is van, és én is ugyanott, a BMA-n tanítottam, ahol ő. Mindenki imádja, és ő is nagyon szereti a munkáját. Szerintem jobban van, mint valaha. Boldog az új életével” – mondta a lapnak Nyertes Zsuzsa.

Kiderült továbbá, hogy a TV2 kereste egy szereppel kapcsolatban ám Cseke Katinka visszautasította az ajánlatot, mondván, nagyon jól megvan jelenleg a tévézés nélkül. 2020 őszén ugyan szerepelt a Life TV Vacsorakirály című műsorában, ám azonkívül nem nagyon vállal felkéréseket. 

A Story

Legfrissebb sztárhíreink: 

Exit mobile version