nlc.hu
Sztárok

Összejött Tóth Andi és Szabyest?

Kiderült az igazság arról, hogy Tóth Andi és Szabyest tényleg egy párt alkot-e

Egymásba gabalyodtak. Legalábbis egy klipben.

Elképesztően menő és dögös számmal debütált Szabyest és Tóth Andi. Szabó Szabi elmondta, hogy Andi nem csak jó nő, de intelligens is. „Igazából én az Andit nagyon szeretem, mert nagyon emberséges. (…) Akkor kezdtünk el kommunikálni az új dalról, amikor a show-műsorának (Sztárban sztár – szerk.) a döntőjében volt, és a főpróbájáról jött oda esőben, tömegközlekedéssel, izzadtan. (…) Annyira jól működött köztünk a kémia már az elején” – árulta el a fiatal énekes a Life TV Ébredj velünk! című műsorában.

Szabyest

Szabyest és Tóth Andi nagyon egymásra hangolódott a közös munka során. Ebből még bármi lehet!- Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Elmondása szerint a közös munka nagyon jól alakult, kiválóan működött a kémia közöttük a továbbiakban is, de arra kérdésre, hogy egy párt alkotnak-e Tóth Andival – akinek a viselkedését olykor keményen kritizálják -, sejtelmesen csak annyit válaszolt, hogy még nem. „Igazából még nem testesítünk meg egy párt. Ki tudja? Bármi lehet még. (…) Látom, a kommentszekcióban nagyon összeboronálnak minket, és nagyon aranyos, kedves kommentek vannak. Egyébként nem gondoltuk, hogy ennyire hiteles lesz” – vallotta be.

Mint mondja, amikor ott voltak a forgatáson, elsőre felvették a legintimebb jeleneteket, és egy pillanatig se volt az, hogy meg kellett volna játszaniuk. „Így jött ki belőlünk. Abszolút szívből jövő dolog volt” – mesélte.

Olvass még Tóth Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top