nlc.hu
Sztárok

Durva vád a Måneskin énekese ellen

Kábítószerezéssel vádolják az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, videón ahogy állítólag kokaint szippantott az élő közvetítés alatt

Alighogy berobbant a Måneskin rockzenekar a nemzetközi zenei életbe, máris durva vádak érték az együttes egyik tagját.

Tagadja a kábítószerezést az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében győztes olasz rockzenekar énekese. A műsor közben készült felvételen úgy látszott, mintha Daviamo kokaint szívott volna fel az asztalról – számolt be az RTL Híradó.

Damiano

Damiano állítólag kokaint szippantott az élő közvetítés alatt – Fotó: Soeren Stache/ Getty Images

A vádak ellen ő és együttese is tiltakozott, közölték: állnak a drogteszt elébe.

Kokaincsík vagy törött pohár? Íme az ominózus felvétel:

Thomas összetört egy poharat” – magyarázkodott a drogvádba került énekes a Dalfesztivál utáni sajtótájékoztatón. Állítása szerint ő csak a törött pohár fölé hajolt. “Nem használunk drogokat. Kérlek, ne is mondjátok ezt!” – tette hozzá, amikor kérdőre vonták az élő adásban történtek miatt.

A közösségi oldalakon felmerült, hogy a feltételezett droghasználat miatt el kellene venni a győzelmüket. A zenekar a közösségi oldalán reagált, mint írták: sokkolta őket a vád, a kábítószereket elítélik, soha nem is kokainoztak.

Olvass még az Eurovízióról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top