Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kétlaki életet élnek majd

nlc | 2021. Május 27.
Kiderült, hogy Mészáros Lőrinc hol tervezi a jövőjét leendő feleségével, Várkonyi Andreával.
Mészáros Lőriinc és Várkonyi Andrea esküvője

Nem tekinti költözésnek Mészáros Lőrinc, hogy leendő feleségével, Várkonyi Andreával egy XII. kerületi luxusvillában él majd, mivel nagyon ragaszkodik Felcsúthoz és a régióhoz is – írja a Telex

Az Orbán Viktor gyerekkori barátjaként ismertté vált egykori gázszerelő szerint a munka miatt vált szükségessé, hogy Budapesten is legyen egy lakásuk, de a jövőben is sokat tervez Felcsúton tartózkodni, ahogy mondta, „nem csak, amikor meccs van”. 

Mészáros egyébként a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben a TAO-pénzekkel támogatott Puskás Ferenc Akadémia idei szezonjáról is beszélt. A felcsúti csapat idén a magyar bajnokságban a második helyen végzett. 

Mészáros Lőrinc interjújából nem derült ki, hogy Várkonyi Andrea mennyi időt tervez Felcsúton tölteni (Fotó: Getty Images)

Mészáros Lőrinc korábban egy eszéki focicsapatban is tulajdonrészt vásárolt, azonban az UEFA szabályzata miatt ettől meg kellett válnia, mert nem lehet egyszerre tulajdonos két csapatban is, a liga fair play-re vonatkozó előírásai miatt.

További friss híreink:

Exit mobile version