nlc.hu
TV-sztárok

Páncélszekrény Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea villájában

Daruval emeltek be egy 800 kilós páncélszekrényt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő luxusvillájába

Hatalmas páncélszekrény is lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea budai luxusingatlanjában.

Javában zajlik a felújítás a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik utcában található panorámás luxusingatlanban, ahová hamarosan Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözhet be.

A budai villa félkész állapotban is hamar turistalátványossággá vált, és ha ilyen ütemben haladnak a munkálatok, akár már hetek múlva beköltözhetnek a jegyesek. Már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helyiségekben már csillár is lóg a mennyezeten.

A 24.hu azt írja, hogy egy jókora páncélszekrényt is beépítenek a villába. A lap kiszúrta, hogy a békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. egy március végi Facebook-posztjában azzal reklámozta magát, hogy az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják.

A 800 kilós trezort az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre. A helyszín nem volt ugyan megadva, de a páncélszekrény elhelyezéséről készült képek és videók alapján beazonosítható Mészárosék XII. kerületi villája. A 24.hu kereste a biztonsági eszközök gyártásával foglalkozó céget, hogy valóban az 1,6 milliós csúcsmodellt szállították-e Mészároséknak, de választ nem kaptak. A Facebook-posztot viszont törölte a cég.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea:

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Daruval emelték be a 800 kilós páncélszekrényt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő luxusvillájába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top