nlc.hu
Sztárok

ÉNB Joe és ÉNB Barbi romantikus pillanata

Joe a lánykérésről mesélt: “A forgatáson minden úgy történt, ahogy a való életben is szeretném”

Joe visszatalált Barbihoz és úgy érzi, ezúttal holtomiglan-holtodiglan tarthat a kapcsolatuk, és kifejezetten romantikus lánykérést forgattak az Éjjel-Nappal Budapestben. Ennek kapcsán mesélt Joe.

Az Éjjel-Nappal Budapest rajongók régóta szurkoltak, hogy Joe és Barbi a válásuk után újra egymásra találjanak, 

“Most ért oda a történet, hogy Barbi balesete óta valahogy gyökerestül felfordultak bennem a dolgok, iszonyatosan zavart voltam és rá kellett jöjjek, hogy nekem Barbi kell és senki mást nem akarok a hátralévő életemben magam mellé. Ahogy újra felgyulladt a szerelem és a szenvedély köztünk elhatároztam, hogy megkérem a kezét. Bár az ide vezető út elég kacifántos volt, de végül hála a barátaimnak meg tudtunk szervezni egy igazán méltó lánykérést. Szerintem szépen megírták a történetet.”

A Joe-t alakító Varga Miki jelenleg a Survivort forgatja, így most is Dominikán tartózkodik, de örül, hogy végre a nézők is láthatják ezt a részt. 

ÉNB Joe és ÉNB Barbi eljegyzése olyan, amilyenre Joe a való életben is vágyna

ÉNB Joe és ÉNB Barbi eljegyzése olyan, amilyenre Joe a való életben is vágyna (Fotó: RTL Magyarország)

“Ilyen látványos, ilyen romantikus lánykérésre vágytam mindig is a valóságban. Imádtam vezetni a rózsaszín csodajárgányt és a váli Szerelem-szobornál kérni meg Barbi kezét. Nagyon izgalmas volt és az ott felállított kivetítőn megnézni egy videót a közös pillanatainkról…hát nem titkolom, tényleg elérzékenyültem.” 

A lánykérés pillanatairól gyönyörű fotók is készültek.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top