nlc.hu
Sztárok

Aradszky Éva a gyászról

Aradszky László özvegye: “Azt gondoltam, hogy beleőrülök a fájdalomba”

Aradszky Éva a mai napig az ágya mellett őrzi az énekes fényképét és beszél hozzá.

Lassan már 4 éve nincs közöttünk Aradszky László, aki a feleségével 50 évig élt boldog, harmonikus házasságban. A népszerű táncdalénekes özvegye, Aradszky Éva a Blikknek adott hosszú interjúban többek között arról is beszélt, hogyan tudta feldolgozni a férje halálát.

Aradszky László

Aradszky László életének 83. évében hunyt el – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elárulta, ez nem ment egyedül. “Amikor Lacim elment, én azt gondoltam, hogy beleőrülök a fájdalomba. Kinyitottam a szekrényajtót, simogattam a ruháit, de ezt szó szerint értse. Simogattam, magamhoz öleltem, szinte beléjük bújtam. Aztán a barátnőim látták, érzékelték, hogy nagy a baj, s azt mondták, Éva, neked segítségre van szükséged. Így aztán pszichiáterhez kezdtem el járni, és bizony sokat segített. Nagyjából egy évig tartott ez a kúra” – vallotta be Éva asszony, aki állítja: elhunyt férje továbbra is vigyáz rá.

Laci itt van velem és vigyáz rám. (…) Lacikám képe itt van az asztalon, az ágyam mellett, és én beszélek hozzá, és azt kérem tőle, óvjon meg a rossztól, óvjon meg a betegségtől. S lám, egészséges vagyok” – mondta el Aradszky László özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top