Várkonyi Andrea legújabb fotójára csak úgy záporoznak a lájkok és a szívecskék, nagy nap jött el az egykori műsorvezető életében

F.C. | 2021. Május 30.
Üzent is a közösségi oldalán a követőinek a különleges alkalomból.

Mint arról korábban beszámoltunk, Várkonyi Andrea ma este újra műsor vezet a TV2-n. Stohl András és Till Attila  mellett a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya lesz.

Várkonyi Andrea hosszú kihagyás után újra műsorvezetőnek áll – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A nagyszabású zenei műsort már nagyon várja Mészáros Lőrinc menyasszonya, erről a közösségi oldalán hangot is adott – szúrta ki a Blikk.Már nagyon várjuk! 18.55-től Neked Énekelek a TV2-n. Mi már itt vagyunk, este várunk titeket is!” – posztolta.

Friss Insta-bejegyzésére  és fotójára – amin láthatóan az esti ruhakölteményében tündököl Várkonyi Andrea – csak úgy záporoznak a lájkok és a szívecskék.

A Neked énekelek című adománygyűjtő, zenés gálaműsorban a sztárénekesek mellett exkluzív produkciók is várják a nézőket. Leslie Mandoki a „We say Thank You” című dalt adja elő. Az adásra egyedi hangszereléssel készült a Soulmates, amelynek tagjai a világ több tájáról, saját otthonukból csatlakoztak a produkcióba. Színpadra lép egy különleges előadással az Attraction látványszínház csapata, újra összeállnak a Dancing With The Stars táncosai egy fergeteges show-ra, valamint visszatérnek a képernyőre a TV2 egykori gyereksztárjai: Bari Laci, Berki Artúr, Juhos Zsófi, Lingura Diána, Varga Vivien és Varga Szabolcs egy közös dal erejéig.

Olvass még Várkonyi Andreáról az nlc-n!

Exit mobile version