nlc.hu
Sztárok

Novothy Soma labdarúgó-karrierje

Őszintén vallott Rubint Rella párja: “Egy kicsit el voltam keseredve” – Novothy Soma így látja a jelenlegi helyzetét

Nagyon bizakodik a 26 éves focista.

Novothy Somát a téli átigazolási időszakban le szerette volna igazolni a Diósgyőr, csakhogy a Bundesliga II-es Bochum vezetői nem engedték el a 26 éves magyar futballistát, mondván, szükségük van rá. A csatár – mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – nagyon örül, hogy így alakult a sorsa, és NB I-es kiesés helyett most így Bundesliga II-es feljutást ünnepelhet.

Novothy Soma

Novothy Soma nagyon várja már, hogy a magyar válogatottban játszhasson – Forrás: DIGI Sport híradó

Nagyon jólesett, feldobott, plusz motivációt adott a szezon végére, hogy marasztaltak. Egy kicsit el voltam keseredve, hogy keveset játszom, hiszen egy futballista mindig azért él, hogy a pályán minél több percet töltsön. De a vezetőség döntése feldobta a hangulatomat és a motivációmat is, és sokat köszönhetek nekik, hiszen egy NB I-es kiesés helyett egy Bundesliga II-es bajnoki aranyérmet ünnepelhettem a szezon végén” – árulta el Rubint Rella párja, aki reméli: ha lesz elég játékperce a német élvonalban, akkor felkelti majd Marco Rossi érdeklődését, és a szövetségi kapitány meghívja majd a válogatottba.

Még több friss sztárhír a nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top