nlc.hu
Sztárok

Ezért nem kap Galla Miklós Karinthy-gyűrűt

Kiderült, miért vonták vissza Galla Miklós jelölését, nem kap Karinthy-gyűrűt

Pár nappal ezelőtt derült ki hogy Galla Miklós nem kap Karinthy-gyűrűt. Most megtudtuk, miért történhetett ez.

Az MTVA februárban értesítette Galla Miklóst, hogy 2021-ben ő kapja a kiemelkedő teljesítményt nyújtó humoristáknak odaítélt elismerést, a Karinthy-gyűrűt. A humorista természetesen nagyon örült az elismerésnek, ám pár nappal ezelőtt újabb levelet kapott, amelyben közölték, hogy visszavonták a kitüntetést. Galla eleinte nem értette, mi történhetett, most azonban kiderült az igazság. 

Az Index azt írja, a szerkesztőségükbe érkezett egy levél, amelyben elárulták, a díj visszavonásának valódi oka az, hogy a humorista nemrég egy fellépésén a kollégák megdöbbenésére elővette a nemi szervét, és fel is húzta rajta a bőrt előadás közben. Jelezte, hogy megmutat valamit, de mivel az alapruházata (egy alsónadrág) már eleve ki volt vágva a fenekén, nem gondolták, hogy másra készül. Az eset nagy felháborodást keltett, a felvételek pedig eljutottak az MTVA-hoz is, akik egyből intézkedtek.

galla miklós

Galla Miklós az RTL-nek is nyilatkozott (Fotó: RTL)

A lap megkérdezte Gallát, hogy látja az esetet. „A hír igaz, de ez nem lehet a valódi indok arra nézve, hogy a Karinthy-gyűrűt visszavonták tőlem, mert három éve is meztelenkedtem, arról is van felvétel, illetve öt éve és tíz éve is. Körülbelül egy évvel ezelőtt a Recorder Magazin online verziójában jelent meg egy a fanszőrzetemet is látni engedő, alsónadrágos fotó rólam óriási méretben. A Trip Hajón készült, koncert közben. Tehát februárban ugyanannyira lehetett tudni, hogy exhibicionista vagyok, mint most. És a szilveszteri műsorban az Indexnél is bejelentettem, hogy a járvány után meztelenül fogok fellépni. Megtörtént, vállalom” – mondta.

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top