nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella újra Kajdi Csabával dolgozik

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella újra Kajdi Csabával dolgozik

Ismét Kajdi Csaba ügynöksége menedzseli Hunyadi Donatellát.

Hunyadi Donatella az RTL Klub Reggeliben beszélt róla, hogy már 14-15 éves kora óta modellkedik és most már nagyon jó helyen van. Kiszel Tünde lányát annak idején elbocsátotta az ügynökségétől Kajdi Csaba, ám egy ideje újra együtt dolgoznak. Donatella sikeres modell lett, már az olasz Vogue magazinban is szerepelt. 

,,Egyelőre nem vesz el sok időt, de talán később, ha már külföld is képbe kerül”

– mondta a 19 éves lány, aki egyébként a szegedi egyetemen tanul, tavaly érettségizett. Donatella elárulta, számára a diéta a legnehezebb, hiszen bár az nincs meghatározva, hogy hány kilót mutasson a mérleg, de a konfekcióméretbe bele kell férnie. ,,Az egyik célom, hogy valami nagy márkának, bármelyiknek az óriásplakátján szerepeljek” – fogalmazta meg rövidtávú terveit.

Donatella azt is elárulta, 15 évesen kezdett foglalkozni a klasszikus énekléssel, és nemrég második lett egy rangos versenyen Belgrádban. ,,Mindig úgy gondoltam, hogy elkezdem a klasszikust, aztán áttérek a popra, de annyian mondták, hogy csináljam ezt a vonalat, mert van hozzá tehetségem” – mondta.

További sztárhíreink: 

hunyadi donatella

Hunyadi Donatella (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top