nlc.hu
Sztárok

18 éve gyászolja férjét Knézy Jenő özvegye

Knézy Jenő özvegye: “Nem is lehet más férfi az életemben” – fájdalmas vallomás a 18 éve elhunyt sportriporter párjától

Knézy Jenő özvegye, Zsuzsanna asszony a tragédia óta visszavonultan él, kerülve a nyilvánosságot.

Immár 18 éve gyászolja a férjét Knézy Jenő özvegye. Zsuzsanna asszony 15 éven át mindennap ott állt férje sírjánál a Farkasréti temetőben. Mivel a gyerekei már féltik az egészségét, az ő kérésükre ritkultak időközben a látogatások – írja a Blikk.

Knézy Jenő

18 éve hunyt el Knézy Jenő – Forrás: TV2 / Mokka – videó

22 esztendős voltam, amikor összeházasodtunk, 56, amikor eltemettem őt. A kettő közötti idő pedig szerelemben, szeretetben, harmóniában telt. Nem is lehet más férfi az életemben. (…) Voltak, akik udvarolni próbáltak, (…) de én Knézy Jenőhöz tartozom, amíg világ a világ!” – vallotta be Zsuzsanna asszony, aki arról is beszélt a bulvárlapnak adott interjúban, hogy nagyon nem találja a helyét, amikor eljön a sportriporter halálának és temetésének az évfordulója.

A derű és a fájdalom között hullámzik az életem. Már meg tudom nézni, ha Jenőt mutatják a tévében, igaz, most is könny szökik a szemembe” – vallotta be Knézy Jenő özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top