nlc.hu
Sztárok

Jónás Rita karrierje

Sikeres karriert rúgott fel a Kölyökklub egykori műsorvezetője, Jónás Rita

A Kölyökklub sztárja volt éveken keresztül, majd amikor családot alapított, teljesen eltűnt a magyar közéletből az idén 53. születésnapját ünneplő Jónás Rita.

Jónás Rita már 13 éves korától szerepelt a Magyar Televízióban. 6 éven keresztül vezette a Tízen Túliak Társasága (TTT) műsort, melyért nívódíjat is kapott. Színészi diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte 1991-ben.

Színésznőként a Játékszín-ben kezdte pályáját, de játszott Tatabányán is. 1993-tól a Vígszínház tagja volt. 1997-től több mint öt évig műsorvezetője volt az RTL Klub Kölyökklub című műsorának, részt vett az RTL Klub Road show országjáró turnéin.

Eltűnt a közéletből jónás Rit

Jónás Rita nagylányával, 2010-ben. (Fotó: Meglepetés archívum/smagpix)

Az 52 éves Jónás Rita férje a négyszeres olimpiai bajnok úszó, Darnyi Tamás volt, de lapértesülések szerint házasságuk zátonyra futott.  Mivel a család az év nagy részét Floridában töltötte, így Jónás Rita a gyerekek születése után karrierjét feladva teljesen eltűnt a magyar közéletből.

Eltűnt a közéletből jónás Rit

Jónás Rita a tengerentúlon él gyerekeivel. (Fotó: Karizs Tamás/smagpix)

A sportolótól két gyermeke született, Csenge 2002-ben, és Piroska 2004-ben, illetve van még egy lánya a korábbi kapcsolatából. Jónás Rita állítólag a tengerentúlon maradt lányaival, Darnyi Tamás pedig itthon kezdett új életet, sőt, szerelmes, és ha lehet hinni a pletykáknak, ismét apai örömök elé néz.

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: Karizs Tamás/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top