nlc.hu
Sztárok

Koltai Róbert akkor és most

A 77 éves Koltai Róbert igazi újrakezdő: Gaál Ildikóval 4 éve alkotnak egy párt

Koltai Róbert idén decemberben ünnepli majd a 78. születésnapját. A színész nem unatkozott az elmúlt években sem a munkájában, sem pedig magánéletében.

Koltai Róbert 1968-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar színházművész, országos ismertséget leginkább filmszerepei illetve filmrendezései biztosítottak számára.

Koltai Róbert igazi újrakezdő

Koltai Róbert 2007-ben. (Fotó: Szabolcs László/smagpix)

Hosszú, termékeny életpálya, és izgalmas magánélet

1971-ben házasságot kötött Pogány Judittal, akivel 2006-ig élt együtt, közös gyermekük P. Koltai Gábor. Jelenlegi élettársa Gaál Ildikó rendező, akivel szerelme a Batang felé című darabbal kezdődött.

Koltai Róbert igazi újrakezdő

Koltai Róbert 2020-ban. (Fotó: Vörös Szilárd/smagpix)

„2017-ben jött a Batang felé című darab. Én rendeztem, Robi volt az egyik főszereplő. Így kezdődött, azóta együtt dolgozunk, együtt élünk, rengeteget beszélgetünk, ötletelünk, néha persze vitatkozunk is, de ezek kizárólag szakmai viták. Robi nagyon bölcs pasi, mindig meglátja a dolgok mélyét, én inkább szerkezetben gondolkozom. Nagyon egymásra hangolódtunk, szerintem tök jól kiegészítjük egymást, ha ez nem hangzik nagyképűen“- mesélte a Best magazinnak 2021 májusában Gaál Ildikó.

Koltai – akinek az életét hosszú ideig uralta a játékszenvedély – szerint jókor, jó helyen, jó időben találkozott Ildivel, mert éppen akkor ért véget egy kapcsolata. „Rengeteg küzdelem, harc van, de azt hiszem, ez a boldogság. Végre úgy élhetek, ahogy egész életemben szerettem volna” – mondta  a Jászai-díjas és érdemes művész új kapcsolatáról.
 

Olvass még Koltai Róbertről az nlc-n!

(Nyitókép:  Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top