nlc.hu
Sztárok

Nagy Sanyi élete a pandémia idején

Nagy Sanyi: “Már kezdtem azt érezni, hogy teljesen elfogyok. Ijesztő volt” – durván megviselte a járványhelyzet A mi kis falunk színészét

A Jászai Mari-díjas színész a pandémia idején ismerte meg igazán a barátait.

Az elmúlt másfél év Nagy Sanyi számára is tele volt kihívásokkal. A Jászai Mari-díjas színészt is kezdte felemészteni a bizonytalanság, de azért jó dolgot is talált a pandémiás időszakban: sokkal többet lehetett a családjával és a barátaival.

Nagy Sanyi

Sulyok Tivadar rendőrt alakítja A mi kis falunkban Nagy Sanyi – Forrás: RTL Klub

Mint mondja, az elmúlt hónapok legfőbb tanúsága, hogy megtudta, ki, milyen ember valójában. “Sok örömet, de sok csalódást is hozott ez a pandémiás helyzet, mert voltak emberek, akik lemorzsolódtak az életemből. Talán erősen hangzik, hogy most mindenki kimutatta a foga fehérjét” – mesélte A mi kis falunkban is játszó színész, aki számára – a koronavírus miatti bezárás alatt – a bizonytalanság volt a legnehezebb.

“Anyagilag, szakmailag is, hiszen lehet tartaléka az embernek, mert előfordulhat bármikor, hogy egy-két hónapra kiesik a szakmájából, de több mint egy évre talán senki nem készült fel. Nekem valami munka mindig volt, részt vettem több összefogás dalban is, de a vége felé már kezdtem azt érezni, hogy teljesen elfogyok. Ijesztő volt megtapasztalni. Sokat hallottuk, hogy oldjuk meg, találjunk más munkát, de én arra tettem fel az életem, hogy színész legyek. Ezen nem tudok egyik napról a másikra változtatni” – mesélte a 40 éves Nagy Sanyi, aki a plusz idejét angol tanulásra fordította, nemrég pedig csatlakozott a sztaruzenet.hu csapathoz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top