nlc.hu
Sztárok
Csonka András a színházi vissszavonulásról

Csonka András: “Nem tudom, mit csinálnék, hiszen nem értek semmihez” – már most aggasztja a visszavonulás az 56 éves színészt

Csonka András elárulta, hogyan tervezi a színészi pályájának befejezését.

Csonka András nem akarja megvárni, amíg kiöregszik a színpadról. Az édesapja is színész volt, ezért testközelből látta, milyen az, amikor valakire már nem osztanak szerepeket, vagy a betegsége leparancsolja a pódiumról – írja a Bors.

Csonka András

Csonka András szerencsésnek tartja magát, hogy folyamatosan a színpadon tudott maradni, és műsorvezetőként is dolgozhat – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az 56 éves színész elárulta, már foglalkoztatja a színházi visszavonulás. “Ha azt fogom érezni, hogy ez már nem az, amire vágytam, be fogom fejezni ” – vallotta be a bulvárlapnak Csonka András, aki azonban fél, hogy nem tud majd mit kezdeni nyugdíjasként az így felszabaduló idővel. “Nem tudom, mit csinálnék, hiszen nem értek semmihez. Ugyanakkor az is benne van, hogy ha nem csinálsz semmit, belehalsz. Amíg vannak olyan álmaim, amiket meg akarok valósítani, nincs öregség. Viszont semmiképpen sem szeretnék senkinek a segítségére szorulni, kiszolgáltatott lenni, úgy nem akarnék élni” – jelentette ki.

A színész – akin évekig poénkodott Fábry Sándor – az öregedésről egyébként a következőképpen vélekedik: “Nagyon rossz, amit a világ sugall felénk. Egy bizonyos kor után, mintha nem is léteznél, nem vagy célcsoport. A nyugdíjasklub, vagy hogy összejárjak kártyázni, nem hoz lázba“.

Olvass még Csonka Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top