nlc.hu
Sztárok

Majka és Pápai Joci

Majka valamiben nem tudja felvenni a versenyt Pápai Jocival

Régi barátok, és mind tudjuk, hogy egy baráttal mindig kicsit többet engedünk meg magunknak. Majka és Pápai Joci is így van ezzel.

Ősszel érkezik a Sztárban sztár leszek! második évada, amiben Majka és Pápai Joci mesterekként fognak szerepelni, és így a régi jó barátok nagyon összenőttek az utóbbi időben – írja a 24.hu. Valamiben azonban Majka nem tudja felvenni a versenyt Jocival.

Majka valamiben nem tudja felvenni a versenyt Pápai Jocival

Majka valamiben nem tudja felvenni a versenyt Pápai Jocival (Fotó: Instagram)

Már közös nyaralásra is ment a két család, Majka a párjával és két fiával, valamint Pápai Joci a feleségével és kisfiával fotózkodott indulás előtt nemrég a reptéren.

Majka mostanában rengeteget edz, az utóbbi időben erőteljesen átalakult az izomzata, és a csípője is keskenyebb lett, a bicepsze pedig centikkel nőtt. Most Ciprusról jelentkezett be egy edzőteremből Jocival, a posztban a saját és Pápai Joci bőrszínét hasonlította össze: „Józsikát nem tudom utolérni barnulásban” – írta a rapper. Joci ehhez csak annyit fűzött hozzá: „Se.”

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top