nlc.hu
Sztárok
Mozicsillagok a Lupa csillagos ege alatt (X)

Mozicsillagok a Lupa csillagos ege alatt (X)

A 60-as évek amerikai autósmozijainak fénykorát idézi meg július 1-től a Lupa Drive-in Autósmozi, Budapest tengerpartjának főparkolójában.

Mozicsillagok a Lupa csillagos ege alatt (X)A vetítések minden héten, napi egy filmmel, csütörtöktől vasárnapig tartanak és az európai remekművektől a legendás amerikai kalandfilmekig, a musicalektől a művészfilmekig több izgalmas tematikát vonultatnak fel. Az előadások 21 órakor kezdődnek. Persze már korábban is érdemes a helyszínre kilátogatni, hiszen minden este 19-órától ingyenes a Lupa Beach-re a belépés, ahol a film előtt alkalmunk nyílik a vízparti büfék és bárok között korzózni egyet a sétányon vagy akár beülhetünk egy hangulatos vacsorára is. A belépő – autónként – 4990 Ft, cserébe az autóban bármennyien ülhetnek, bár az igazi mozivarázs az első ülésekből jobban élvezhető. A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Jegyeket – a férőhelyek mértékéig – akár elővételben online, akár a helyszínen is meg lehet vásárolni. Részletes műsor és egyéb információk a www.lupaautosmozi.hu oldalon található.

Mozicsillagok a Lupa csillagos ege alatt (X)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top