nlc.hu
Sztárok
Dobos Attila és menyasszonya cáfolnak

Cáfolja a szakításukról szóló pletykákat Dobos Attila és menyasszonya, Erzsó

A pár szerint a sajtó félreértette Dobos Attila mondatát.

Könnyek között mesélt az őket ért alaptalan és rosszindulatú pletykákról a Tényeknek a híres zeneszerző, Dobos Attila menyasszonya, Erzsi. A hírek szerint ugyanis szó nélkül hagyta el a szerelmét, azonban erről szó sincs.

Cáfolja a szakításukról szóló pletykákat Dobos Attila és menyasszonya, Erzsó

Cáfolja a szakításukról szóló pletykákat Dobos Attila és menyasszonya, Erzsó (Forrás: Tények)

A napokban felröppent a hír, hogy az ápolói végzettséggel rendelkező nő, akinek a kezét is megkérte a slágerszerző, elköltözött Dobos Attilától mondván, hogy lakását fel kell újítani. Végül nem tért vissza a zenész otthonába. „Erzsó, hogy is mondjam, nagyon rapszodikus asszony, nem tudom, hogy visszajön vagy sem… Nem találkozunk, nem láttam Erzsót már régen. Új ápolónőm van, minden rendben velem. Remélem, hogy a nyáron meglátogatnak az én drága, aranyos gyermekeim, és általuk izgalmas nyaram lesz” – reagált erre Dobos Attila a Borsnak.

„Ha nem hagy minket rendben a sajtó, és engedi, hogy a kis életünket szeretetben éljük, nem tudom, meddig fogom bírni” – mondta könnyeivel küszködve Erzsó. Az álhírek a fenti mondatból indultak ki, amit Dobos Attila telefonon mondott el, és a pár szerint az újságírók félreértették. A mondat azonban arra utalt, hogy menyasszonya két hétre hazautazott, mert lakásának felújítása akkor már egy éve zajlott. Ebben a kis időszakban helyettesítette őt egy másik ápolónő. Erzsó sérelmezte, hogy a válásukról szóló pletykák valóságtartalmáról senki sem kérdezte meg őt.

„Van, amikor pont olyan helyzetben találják az újságírók, hogy nem éppen arra a kérdésre válaszol, amit feltettek neki. Ne értsék félre, de tudni kell, hogy ez a korral jár” – mondja Erzsi, aki szerint sokan hiszik, hogy szeretete anyagi érdekekkel jár.

Én csak szeretetből vagyok itt

– mondta sírva.

Az énekes, dalszerző az utóbbi időben nagyon legyengült Erzsó költözése után, a 80 éves férfi nem tud kikelni az ágyból.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top