Sztárok
Szponzorált tartalom

Tengerparti esküvő Budapest határában (X)

A Lupa Beach egy egzotikus környezetben, egy páratlan és sokszínű rendezvényhelyszín, paradicsomi élményekkel Budapest határában, mégis távol a világ zajától.

Tengerparti esküvő Budapest határában (X)A fehér homokos, pálmafás „karibi hangulatot” idéző part, és a türkizkék színű, kristálytiszta víz ideális helyszínt kínál esküvői, családi, céges, privát rendezvényekhez, romantikus vacsoráktól a több ezer fős eseményekig, minden rendezvénytípushoz kiépített infrastruktúrával. A sajátos vízparti atmoszféra, a hatalmas tó nyugalma és intimitása kivételessé, romantikusabbá és emlékezetesebbé teszi az esküvő boldog napját a fiatal párnak és a vendégeknek egyaránt. Miközben a helyszín adottságai és szolgáltatásai minden igényt kielégítve teszik lehetővé a felhőtlen ünneplést. A tópart adta lehetőségeken túl a 375 négyzetméteres Lupa Event Hall és a hozzá kapcsolódó 300 négyzetméteres terasz különleges esküvői helyszínt kínál az év minden napján.

www.lupabeach.com

Tengerparti esküvő Budapest határában (X)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top