nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella válaszolt a külsejét firtató megjegyzésekre

Egyesek szerint rá sem lehet ismerni Jakupcsek Gabriellára

A műsorvezető válaszolt a fotói alatt kommentelőknek.

A műsorvezetőnő a napokban a Facebook– és az Instagram-oldalára is feltöltött egy-egy, a Balaton mellett készült képet magáról, és megosztotta, hogy számára mit is jelent a magyar tenger. „Hajnali séta Rozival… Érintetlen, csendes vízzel, semmi tuc-tuc zene, csak hattyúk és kacsák, semmi shopping bódé, semmi lenyúlás… Ébredező családok a kertekben, futók, bringások, kutyások a parton. Nekem ez a Balaton!” – írta a posztjaiban.

A követői közül vannak, akik ezekre a gondolatokra reflektáltak, de voltak, akik inkább Jakupcsek Gabriella külsejére koncentráltak. Íme néhány példa:

„Nem rosszindulat, de valóban nem ismerném fel, ha nem tudnám, hogy ő” – írta az egyik kommentelő.

„Pedig nagyon furcsa az arcod, tényleg nem a megszokott, olyan, mint egy rossz botox, de van ilyen, néha, ha telefonnal vesszük magunkat” – áll egy másik hozzászólásban.

„Alig lehet Gabit felismerni! Botox nélkül is szép lenne!” – jegyezte meg más.

„Én megértem a szépészeti beavatkozásokat, de ami sok, az sok. Ebből is a kevesebb több. Kár hogy elvesztette a karakterét, amitől különleges volt” – fűzte hozzá valaki.

A műsorvezető persze nem hagyta szó nélkül a megjegyzéseket, és a következőképpen válaszolt:

Nem botox, tájékozatlan rosszindulat. De ha botox lenne, akkor se lenne mire fanyalogni.

(via Blikk)

Jakupcsek Gabriella

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

Még több hír Jakupcsek Gabrielláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top