nlc.hu
Sztárok

Nekimentek Nádaiéknak a házassági tervük miatt

Weisz Fanni exe és Nádai Anikó között már szóba került a házasság: háborognak a kommentelők

Nem tetszett a kommentelők egy részének, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni exe, Péter már az esküvőről és a családalapításról is beszéltek. Be is szólt a párosnak.

Leginkább azt sérelmezték, hogy Nádai Anikó párja, Hajmásy Péter még el sem vált, de már a következő házasságát tervezi.

„Peti, még el sem váltál Fannitól, de már Anikó azt nyilatkozza, hogy szóba került közöttetek az esküvő? Ez olyan furi. Elhiszem, hogy Anikó boldog, de basszus, azért hadd vegyél már levegőt egy válás alatt/után. Ti tudjátok…” – írta az egyik Instagram követőjük.

Nádai a Blikknek árulta el tegnap,  hogy már szóba került náluk a családalapítás és az esküvő is.

„Egy kapcsolatban sokat számít, hogy mindkét félnek ugyanolyan céljai legyenek. Mindkettőnknek fontosak a hagyományos családi értékek. Igen, volt már köztünk szó esküvőről és gyerekről, de semmit nem akarunk elsietni, minden jön majd a maga idejében…Tavaly még nem is gondoltam volna, hogy most ilyen kiegyensúlyozott életem lesz. Akkor talált rám a szerelem, amikor a legkevésbé kerestem, és a mai napig hálás vagyok ezért. Az elmúlt időszak megtanított igazán értékelni a jó dolgokat” – mondta Anikó.

Kapcsolódó

nádai anikó hajmásy péter

Nádai Anikó és szerelme, Péter (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top