nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő szülése

Mihalik Enikő napokig vajúdott, őszintén beszélt kislánya születéséről a szupermodell

Mihalik Enikőnél hamis szülési fájdalmak jelentkeztek, ami miatt napokig szenvedett a szülés előtt.
Mihalik Enikő

Pénteken hajnalban Amerikában megszületett Mihalik Enikő kislánya, aki az Eva Rose nevet kapta. A szupermodell most a YouTube-csatornáján egy őszinte beszámolóval jelentkezett a kislánya születéséről.

Mihalik Enikő az első fájdalmaktól egészen a baba megszületéséig videózta a szülését. Legelőször július 12-én jelentkezett, amikor elkezdődtek a fájások, amit a nyákdugó távozása követett.

A görcsök miatt párjával kórházban is voltak, de mivel a szülés hivatalosan még nem indult meg, hazaküldték őket. De két nappal később sem múltak a fájások, ezért ismét kórházba mentek. Kiderült, hogy egy olyan stádiumba került, amelytől sok várandós nő szenved a szülés előtt, egyfajta hamis szülési folyamat játszódott le nála.

A modellnél végül meg akarták indítani a szülést, de az magától beindult, és nem sokkal később megszületett a kisbabája.

A videóban azt mondja, hogy nagyon megterhelő volt hétfőtől csütörtök estig a görcsökkel élni, nem tudott rendesen aludni, enni-inni, és nem tudta, hogy a fájások átalakulnak-e valódi szülési fájdalmakká vagy elmúlnak.

Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott. Mindenre fel voltam készülve, mindeféle szarra, hogy majd ez rossz lesz, hogy az félremehet, hogy semmi nem megy majd a terv szerint. Minden rossz előttem volt, de ez teljesen ismeretlen volt számomra

– mondta Mihalik Enikő, aki hozzátette, hogy a nehézségek ellenére bármikor újra végigcsinálná, hogy a kislányát a kezében tarthassa.

(Kiemelt kép: Instagram/Mihalik Enikő)

Mihalik Enikő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top