nlc.hu
Sztárok

Trokán Anna Balaton-imádata

Trokán Anna elárulta, hogy Magyarországhoz vagy Görögországhoz húz-e a szíve

Majdnem a Balatonon született a színésznő.

Trokán Anna imádja a Balatont – amelyet a második otthonának tekint –, és a magyar tenger szeretetét átadja a gyermekének is. „Az anyósomék veszprémiek, szóval nekünk azért Csopak, Palóznak, Balaton, Veszprém egy állandó központ. Nagyon szorosan kötődöm a Balatonhoz. Amikor kicsik voltunk, akkor majdnem ott születtem, Siófokon a Nemzeti Színház üdülőjében. Ott voltunk gyerekek, és minden nyáron legalább egy hónapot ott nyaraltunk, egészen 15-20 éves koromig, de közben már megvettük a nyaralót Palóznakon, és azt szép lassan újítgattuk. (…) Nagyon szeretek télen is sétálni itt a parton, (…) kifejezetten élvezem a nagy csöndet, ami télen itt van” – mesélte a Mokkának adott interjúban.

Trokán Nóra

Trokán Nóra egyaránt rajong a Balatonért és Görögországért – MTVA Fotó: Zih Zsolt

A 37 éves színésznő azt is elárulta, milyen gyakran látogat haza Görögországba. Utoljára 2 éve járt kint, most azt tervezi, hogy szeptemberben kiutazik a családjával. „Vagy rokonokhoz, vagy szigetre szoktunk menni. (…) Nekem nagyon hiányzik, nagyon imádom. Én 3 éves koromig nem is beszéltem magyarul, csak görögül. A férjem is imádja Görögországot” – jegyezte meg. A görögimádatát pedig meg is indokolta: „Nyilván egy kicsit azért jobban vágyódom oda, mert ritkábban megyek Görögországba, de ha ott élnék vagy többször mennék ki, akkor valószínűleg nem lenne ekkora kuriózum”.

Ők is imádják a Balatont:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top