nlc.hu
Sztárok
Ez van Szabó Zsófi és Fluor Tomi között

Fluor Tomi: „Nekem tetszik a Zsófi” – az énekes és a műsorvezető is megtörte a csendet kettejük kapcsolatáról

Tiszta vizet öntött a pohárba a kapcsolatukról Szabó Zsófi és Fluor Tomi.

Egy ideje már mindenki azt találgatja, hogy Szabó Zsófi és Fluor Tomi együtt vannak-e. Közös fotók, bulik, üzengetések arról árulkodnak sejtelmesen, hogy van köztük valami. 

Fluor Tomi és Szabó Zsófi

Fluor Tomi és Szabó Zsófi csak húzza egymást, vagy tényleg egymásba habarodtak? (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A rapper és a műsorvezető a Fókusz kamerája előtt árulta el, hogy mi igaz a pletykákból.

„Ez az egész nemcsak a követőimet zavarja össze, hanem engem is. Bennem nincs semmiféle kavarás, nekem tetszik a Zsófi és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit” – vallotta be Fluor. 

Szabó Zsófi videóüzenetben reagált a pletykákra: „Mindenki gondoljon, amit akar a Tomival bonyolódó viszonyunkról. Hogy ez barátság, vagy húzzuk egymást, vagy esetleg humorunk van, vagy netán szerelmesek vagyunk? Mindenki gondoljon, amit akar. Erre utaló jelek, nyomok vannak, voltak és talán lesznek is.

A műsorvezető videóüzenetét látva a rapper a következőket nyilatkozta: „Én nagyon izgatottan várom, hogy mi jöhet még. Én is hétről hétre figyelem a Zsófi jeleit. Néha ráírok, néha visszaír, néha órákat kell várni, hogy visszaírjon. Dobom rá a lájkokat, ő néha lájkol, néha nem. Néha ír egy kommentet, néha válaszol, néha nem. Szóval itt van még mit megfejteni” – nyilatkozta Fluor.

Olvass még Szabó Zsófiékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top