nlc.hu
Sztárok

Dér Heni és Bakos Gergő kisfia

Most mutatták meg először kisfiukat Dér Heniék – fotó

Három hónappal ezelőtt született meg Dér Heni és Bakos Gergő első gyermeke, Bendegúz, az újdonsült szülők pedig már megbeszélték, jöhet a második baba.

Dér Heni és Bakos Gergő nagyon szerencsés: a kisfiuk békésen alszik éjszakánként, így ok is kipihenten tudják élvezni a szülői lét örömeit.

Az éjszakákat majdnem végigalussza, hat órán át fel sem ébred. Nem hasfájós, nem sírós, viszont nagyon jó fej, mosolyog, nevet, nagyon cuki. Ezer százalékig biztosak vagyunk benne Gergővel, hogy ennek köszönhetjük, hogy ilyen őszinte a mosolyunk… Azt hittem, hogy Beni csenevész gyerek lesz, de nem az, és nagyon hálásak vagyunk neki, hogy ilyen ügyes kisbaba. Talán azért lett ilyen kiegyensúlyozott, mert a várandósság alatt a Covid miatt nem volt munka, így otthon, békében vártuk őt. Egyre jobban élvezzük a szülőséget” – mondta Dér Heni, aki bár aggódik alakja miatt, férjével megbeszélték, jöhet a második baba.

A teljes interjú a Story magazin legfrissebb számában olvasható.

Zoli gazda megbánta döntését

Dér Heniék, Kasza Tibiék és Zoli gazda az e heti Story magazinban

Dér Heni az nlc-n:

(Nyitókép: Olajps Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top