nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő megváltozott

Eszenyi Enikőt teljesen kicserélték, kékre festette a haját a színésznő

A Vígszínházból botrányosan távozó Eszenyi Enikőt a Blikk szerint teljesen kicserélték.
Eszenyi Enikő teljesen megváltozott

Eszenyi Enikő teljesen megváltozott, aminek egyik jele, hogy egy ideje kékre festett hajjal mutatkozik, de a mellette munkálkodók is állítják, határozott, de nyugodt és kedves, imádnak vele dolgozni – értesült a Blikk.

„Enikő elhívott a szlovákiai premierjére, a Rossz anya bemutatójára. Nagy sikert aratott az előadás, utána a banketten a két férfi szereplő kedvesen megköszönte Enikőnek a közös munkát, sőt, a női főszereplőn, Tatiana Kulíškován is látszott – aki kint igazi sztár –, hogy szereti őt. Mindenki nagy tisztelettel és szeretettel volt iránta, sokan gratuláltak neki… Az ember teljesen máshogy viselkedik, amikor a civilként van jelen, és máshogy, amikor dolgozik és elkapja a hév. Az biztos, hogy várom az októberi próbákat, és akkor tudok majd arról mesélni, rendezőként milyen Eszenyi Enikő” – mondta Járai Máté, aki szerepelni fog a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház egyik darabjában, ahol Eszenyi lesz a rendező.

Olvass még Eszenyi Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top