nlc.hu
Sztárok

Miss Balaton 2021

Ennyi gyönyörű nőt egy kupacban ritkán látni – fotók a pénteki Miss Balatonról

Új királynőt idén sem választottak.

A Miss Balaton versenyek korábbi királynői és udvarhölgyei, összesen tizenketten vonultak együtt a nagyszabású balatonfüredi gála színpadán, egy exkluzív bemutató keretében péntek este. Az eseményen a verseny tanácsadói és mentorai Iszak Eszter, Lipcsei Betta és Gelencsér Tímea mellett természetesen a 2019-es királynő, Balogh Eleni is részt vett, aki immár két éve viseli a koronát.         

Bár a járványhelyzet nem tette lehetővé sem tavaly, sem az idei évben, hogy új királynőt válasszanak, a Miss Balaton csapatának tagjai semmi esetre sem hagynák ki a lehetőséget, hogy minden évben Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel csodálatos kertjében gyűljenek össze.

Idén a felvonuló lányok és a mentorok mellett természetesen számos híresség is, többek között Tomán Szabina és Zimány Linda is megjelent a nyár egyik legcsillogóbb társasági eseményén, melyet Király Linda minikoncertje és látványos show műsor, fényfestés és tűzijáték tett teljessé.

Az immár két éve regnáló királynő, Balogh Eleni elmondta: „Amikor 2019-ben megnyertem a versenyt, azonnal mondtam, hogy ezt a koronát nem adom ki egykönnyen a kezeim közül. Azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy valóban ilyen hosszan viselhetem a Miss Balaton címet. Ez egy olyan megtiszteltetés, amelynek minden pillanatát ki kell élveznem, így a mai napot is, amikor négyszer is kifutón voltam. Csodálatos este volt!”

Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top