nlc.hu
Sztárok

Steiner Kristóf nekiment a buszbalesetről csámcsogóknak

Steiner Kristóf beszólt a buszbaleseten csámcsogóknak

Steiner Kristóf egyúttal részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az oldalára borult egy zsúfolt autóbusz vasárnap reggel 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében Szabadbattyán térségében. A magyar bejegyzésű jármű több mint ötven utasa közül az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember életét vesztette, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek.

Egyből elindult a találgatás, hogy vajon mi történhetett: sokan arra gyanakodtak, hogy elaludt a sofőr, ám azóta kiderült, hogy minden bizonnyal durrdefekt okozhatta a katasztrófát. A balesetről szóló cikkek alatt elszabadult a pokol, nagyon sok a fröcsögő kommentelő, akiknek általában fogalma sincs a körülményekről.

Steiner Kristóf megelégelte ezt és a közösségi oldalán adott hangot a véleményének.

„Ropogtassátok csak a buszbaleset áldozatainak csontjait, szopogassátok le az ízletes porcokat, gyalázzátok, alázzátok halálba azokat is, akik életben maradtak, mélyen vájkáljatok a sebeikben. Elvégre mindez csak egy sztori, amit három nap múlva felvált a következő, igaz? Pfuj de végtelenül gusztustalan, de mélységesen szomorú, de legfőképpen – számomra – egyszerűen felfoghatatlan (…)” – írja posztjában Steiner Kristóf.

steiner kristóf

Steiner Kristóf (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top